Program


30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó
2

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 20:00

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

KÖZREMŰKÖDIK:
Bolba Éva - ének
Szili Róbert - gitár

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra. A koncertek létrejöttét, az "Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása programban" kiírt pályázati forrásból az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.

Bolba Éva énekes és Szili Róbert gitáros 15 évvel ezelőtt álltak először együtt színpadra. A köztük kialakult harmonikus zenei kapcsolódás eredményeképpen született meg a duó. Együttműködésükhöz eddig hat lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik, nem csak hazánkban, de Európa hat országában, valamint az USA-ban is. A duó gazdag hangzásvilága éppoly törékeny és intim, mint amennyire vad és szenvedélyes. Az érzelmek teljes skáláját felvonultató improvizációkkal és gazdag technikai megoldásokkal érdekes utazást sejtet a hallgatók számára. A koncertre látogatók a két művész életútját ismerhetik meg pályafutásuk legfontosabb jazz dalain keresztül.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

További ajánlataink


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!