Program


A Grönholm módszer
2

A Grönholm módszer

Felelünk, dolgozatot írunk az iskolában, az egyetemen. Vizsgázunk a jogosítványunkért, a diplomáinkért, az állásunkért, az előléptetésünkért. Tördeljük a kezünk, elpirulunk, szorongunk, lenyeljük a vizsgáztatók cinikus megjegyzéseit. Eleget teszünk a kéréseknek, megoldjuk a feladatokat, próbálunk a lehető legjobban teljesíteni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 22. kedd, 19:00

Ezek után, reméljük, minket választanak, átengednek, kitüntetnek. Ha sikerrel járunk, örülünk, és elhisszük, hogy mégis volt értelme a megaláztatásoknak. Talán védekezhettünk volna, otthagyhattuk volna az egészet, de úgy döntöttünk, maradunk, levizsgázunk mindenáron; és ha kell, meg is győzzünk magunk arról, hogy ez volt a jó választás. A vizsgáztatóbizottság ránk mosolyog, megdicsér, gratulál. Arról azonban, hogy valójában mit gondolhatnak rólunk, miért döntöttek mellettünk, fogalmunk sincs.

Az előadás 2019-ben a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján a színvonalas színészi összjátékért a zsűritől elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Díját.

Jordi Galcerán: A Grönholm módszer
A Kézdivásárhelyi Városi Színház előadása

Ferran....... Kolcsár József
Enric......... Kiss László
Mercè....... Márdirosz Ágnes
Carles....... Lung László Zsolt

Fordította: Bakucz Dóra
Díszlettervező: Szűcs-Olcsváry Gellért
Dramaturg: Deák Katalin
Ügyelő: Veress Emőke
Rendező: Barabás Árpád

Képek forrása: gyulaivarszinhaz.hu

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!