Program


A kelet zenéje

A kelet zenéje

Miután Mikulás ünnepének reggelén már minden gyermek kibontotta a cipőcskéibe rejtett ajándékokat és egyre halkul a “Ho-ho-ho” és távolodik a rénszarvasok lépteinek hangja az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Vörösmarty Színházba invitálja a fiatalokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 6. hétfő, 12:00

A Kelet zenéje – Mikulás napi PartiTúra

Műsor:
Mozart: Szöktetés a szerájból – Nyitány
Grieg: Peer Gynt – Anitra tánca
Grieg: Peer Gynt – Arab tánc
Ravel: Seherezádé – dalciklus – 2. tétel “La Flute enchantée” /soprano solo
Ravel: Seherezádé – dalciklus – 3. tétel “L’Indifférent”
Csajkovszkij: Diótörő – Kínai tánc
Puccini: Pillangókisasszony – Zümmögő kórus
Verdi: Nabucco nyitány
 
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell
Szólót énekel: Zemlényi Eszter

Száncsengő, száncsengő zeng és bong a dal…..

Miután Mikulás ünnepének reggelén már minden gyermek kibontotta a cipőcskéibe rejtett ajándékokat és egyre halkul a “Ho-ho-ho” és távolodik a rénszarvasok lépteinek hangja az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Vörösmarty Színházba invitálja a fiatalokat.

A Mikulás napi PartiTúra Ifjúsági Hangverseny sorozat második előadásán ha nem is rénszarvas szánon, de a zene szárnyán vehetjük majd kelet felé az irányt, hogy meghallgassuk nagy zeneszerzőink tematikus klasszikusait.
“A Kelet zenéje” című hangversenyen felcsendül többek között a Szöktetés a szerájból című opera Nyitánya, az ifjúság tovább ismerkedhet Peer Gynt kalandjaival és az ünnep várás jegyében a Diótörőből is hallhatnak egy részletet.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a muzsikálás mellett fontos feladatot is kapott a Mikulástól, de erről egyelőre többet nem árulhatunk el!

A koncert ültetett, látogatásához védettségi igazolvány nem szükséges, a maszk használata azonban ajánlott!

A műsor és a helyszínváltozás jogát a Zenekar fenntartja!
Az esemény sajtónyilvános!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!