Program


A kétely fátylai - online előadás

A kétely fátylai - online előadás

A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 30. szombat, 19:00

A kétely fátylai - online előadás

Zoom – online előadás
A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése. A maximális élmény elérése érdekében kamerával és mikrofonnal felszerelt asztali gépről vagy laptopról érdemes bejelentkezni. Regisztrációt követően bővebb információt küldünk a program használatáról, az előadás menetéről.

Az előadásról:
Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.
 

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő....................... Széll Attila
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő....... Molnár Gyöngyi
Ginevra Poloni, nyomozó................................. Szakács Zsuzsa

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

elkafkásodás két részben

További ajánlataink


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!