Program


A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

A stílus és a divat kerül a figyelem fókuszába a Bencs Villában, ahol újabb témával jelentkezik Koncz Veronika, a közkedvelt és avatott stílus és protokoll szaktanácsadó. Október 26-án egyebek között stílusikonok titkairól beszélget vele az est házigazdája, Kováts Dénes.





 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 26. kedd, 17:30

Törzsközönségünk már tudja, képekkel gazdagon illusztrált beszélgetés részesei lesznek az érdeklődők, melynek során hasznos tanácsok, megszívlelendő tudnivalók és érdekes példák, történetek egyaránt elhangzanak a Bencs Villában.

Koncz Veronika és a házigazda ezúttal „a ruha (is) teszi az embert” témakört járja körül, így szó lesz a belbecs és külcsín összhangjáról, arról, hogyan jelenül meg érzelemvilágunk és viselkedésünk az öltözködésben, illetve az öltözködés befolyásolhatja-e viselkedésünket. A beszélgetés témája lesz az is, hogy az énképünk, önbecsülésünk miként hat öltözködésünkre és viselkedésünkre.

Lehetünk-e mi is stílusteremtők? Hogyan találhatjuk meg egyéni stílusunkat? Egyebek között ezekre a kérdésekre is választ kap közönségünk, miközben megismerkedik stílusikonok titkaival. (Kilétük egyelőre legyen titok.)

Izgalmas kulisszatitkok, hasznos tanácsok, stílus- és viselkedési tudnivalók várják a Bencs Villa közönségét október 26-án, kedden 17.30-tól – gazdagon illusztrálva.

Férfiaknak és hölgyeknek egyaránt kihagyhatatlan!

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!