Program


Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 13:00

Agatha Christie Fesztivál
Illatok Miss Marple virágoskertjéből – levendulás fürdőbomba készítés Laurával

Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.
Az alkotáshoz minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk. Az alkotóműhely ideje alatt négy db extra természetes fürdőbomba elkészítésére van lehetőség, amelyet szép befőttesüvegben vihet magával a kedves látogató.
Így a fesztiválról hazaérkezve már nem lesz más hátra, mint a testre és lélekre ható kellemes illatok közt ellazulni a kád vizében egy letehetetlen Agatha Christie könyvvel.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

További ajánlataink


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!