Program


Alma Együttes koncertje
2

Alma Együttes koncertje

A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes
improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a nevető- és tánc-izmokat egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 10:00

Buda Gábor 1996 nyarán, egy gimnáziumi barátság nyomán alapította meg az akkor még négytagú Alma Együttest. Mivel eddigre már több száz saját szerzeménye készült el, kezdetben a felnőtt közönségnek játszották József Attila, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső, Arany János,Petőfi Sándor és Romhányi József verseinek megzenésítéseit.
Egy véletlen felkérés kapcsán kezdtek el gyerekeknek zenélni.
Az első gyerekkoncertnek akkora sikere volt, hogy rögtön másik négy felkérést kaptak a jelenlévő pedagógusoktól. Hamarosan azon kapták magukat, hogy már csak gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják magukról, hogy a gyerekek választották őket. Buda Gábor 1999-től egy évet töltött az Amerikai Egyesült Államokban.
A frontember nélkül maradt együttes kénytelen volt feloszlani.
Buda hazatérése után újjáalakította a zenekart. Legnagyobb slágerük, a Ma van a szülinapom! a leggyakrabban megosztott hazai Facebook tartalom, a YouTube-on 27 millió letöltésnél jár. 2018 júliusában a zenekar kettévált. Buda régi-új zenészekkel megújította az Alma együttest, a négy korábbi tag pedig Kifli Zenekar néven egy új gyerekegyüttest alapított.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!