Program


APOSZTRÓF Est – Egy élet képei – Várkert Irodalom Leslie Mandokival

APOSZTRÓF Est – Egy élet képei – Várkert Irodalom Leslie Mandokival

A Várkert Irodalom sorozat következő estjén különleges vendégünk érkezik. Kedvenc olvasmányait és irodalmi kötődéseit mutatja be nekünk Leslie Mandoki, azaz Mándoki László Németországban élő zenész, zenei producer, a Mandoki Soulmates alapítója és zenekarvezetője. Mandoki László Budapesten született és itt végezte zenei tanulmányait is.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 19:00

Hamarosan szólókarrierbe kezdett, a tőle megszokott és jól ismert műfajban, műfajokban: 1982-ben zenei stúdiót alapított Laszlo Benckerrel együtt, és itt jelent meg a Back to Myself című szólóalbuma. Leslie Mandoki nevéhez köthető a People illetve a Soulmates projekt, valamint a „Man Doki Soulmates” nevű formáció, amelyben nemzetközi sztárok egy jelentős csoportjával kiadta a People és a People in Room No. 8 című albumokat.  

A május 26-i irodalmi esthez hasonló még nem volt a világhírű zenész életében: első alkalommal, kifejezetten a számára fontos kötetek, versek, irodalmi szövegek mentén mutatkozik be a beszélgetés keretében a közönségnek, ahonnan természetesen a zene sem hiányozhat. Miként lehet megtartó erő egy vers? Milyen könyveket visz magával valaki új, megtalált otthonába, miként őrzi meg a nyelvet, a tanult irodalmi szövegeket? Hogy születik dalszöveg, kik azok a szerzők, akik forrást jelentenek számára az alkotás során?

Tartsanak velünk erre az egyszeri alkalommal megrendezendő estre, ahol meglepetés vendégek és produkciók is várják Önöket!

 

Közreműködők:

 

Leslie Mandoki – zenész, zeneszerző

Juhász Anna - irodalmár, szerkesztő

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!