Program


ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

Az Aranyakkord Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) projektje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 21:00

 A két jóbarát és kolléga tulajdonképpen már 10 éve ír közösen dalokat filmzenéhez, egyéb projektekhez, Vasti több Quimby lemez felett bábáskodott producerként is, de csak mostanra értek össze teljesen a szálak a próbaterem kanapéján. Az Aranyakkord egy dalkeltető, a pillanat szülte számok otthona. Koncertjeik is ezt a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez. Saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is. Az Aranyakkord egy éves fennállása alatt több hazai fesztivál koncert mellett már két amerikai turnén is játszott.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

További ajánlataink


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!