Program


Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás  - Vasárnap
5

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás - Vasárnap

Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás, 2019 november 1-3.
Van valami ezekben a gépekben, ami miatt nem fog rajtuk az idő. És van egy láthatatlan, de jól érezhető hullám, ami végigsöpör most az egész világon, ami újra feltámasztja az elfeledett gyermeket az emberekben, ami miatt a látogatók és a sajtó is annyira szerették a tavalyi Arcadiát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 3. vasárnap

Idén novemberben negyedik alkalommal rendezzük meg a játéktermi gépek legnagyobb közép-európai seregszemléjét. Összesen 300-nál is több gépet, köztük 50 eddig még nem látott masinát,  az eddig megismert klasszikusok mellett számos egyéb érdekességet és további meglepetéseket is szeretnénk elhozni Nektek.
Novemberig ezért, javasoljuk, pillantsatok rá időnként az esemény Facebook oldalára is )!

Az arcade, úgy tűnik, örökzöld! Van valami ezekben a gépekben, ami miatt nem fog rajtuk az idő. És van egy láthatatlan, de jól érezhető hullám, ami végigsöpör most az egész világon, ami újra feltámasztja az elfeledett gyermeket az emberekben, ami miatt a látogatók és a sajtó is annyira szerették a tavalyi Arcadiát. Ami megdobogtatja a szívünket, ha meglátunk egy ilyen masinát valahol.

Ifjúsági jegy 6-tól 18 éves korig vásárolható.

Nyitvatartás 2019. november 1-3.  
Péntek: 14.00-0.00; 
Szombat: 10.00-0.00; 
Vasárnap: 10.00-20.00  

Ajánlatunk


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

További ajánlataink


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!