Program


ART Collector Workshop - Bérlet

ART Collector Workshop - Bérlet

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest elindítja ART Collector Workshop képzését, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat sajátíthatják el a szakma legjobbjaitól: megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; a műtárgyvásárlás során milyen befektetési szempontokat kövessünk?…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 17:00

ART COLLECTOR Workshop

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest elindítja ART Collector Workshop képzését, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat sajátíthatják el a szakma legjobbjaitól: megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; a műtárgyvásárlás során milyen befektetési szempontokat kövessünk? Egy gyakorlott műgyűjtőtől megtudhatjuk, a „mindennapi műgyűjtés” legizgalmasabb kérdéseit. Szakértői szemmel járjuk végig az Art Market Budapest nemzetközi képzőművészeti vásár standjait, az interaktív vezetés során megismerjük a kortárs művészek klasszikusait, felfedezzük a fiatal tehetségeket. A résztvevők az Art Market Budapest jóvoltából VIP kártyát és VIP csomagot kapnak.

A kis létszámú alkalmak első részében interaktív előadást hallhatnak a résztvevők, a szünetekben networkingre, véleménycserére nyílik lehetőség. Minden alkalom második felében az előre megkapott, gyakorlati felkészítő feladatokat beszéljük meg közösen, és minden egyéni kérdésre is választ kapunk.

A képzésen max. 10 fő vehet részt az előadás helyszíneken, a további résztvevők számára online részvételt biztosítunk, őket is aktívan bevonva az előadásokba és a feladatokba.

Workshop időpontjai: 

október 22. 17.00

október 26. 18.00

november 2. 18.00

november 9. 18.00

november 16. 18.00


Minimum létszám: 5 fő

Időtartam: 120 perc/alkalom

Kinek szól a képzés?
- gyakorlati műtárgypiaci tudást keresőknek
- műtárgyvásárlóknak
- gyűjtőknek
- műtárgybefektetőknek

Korábbi hallgatóink mondták:

„Profi cég minőségi előadásokkal hiteles, szakértő előadókkal.”

„A műtárgyvásárlás, műtárgybefektetés iránt érdeklődőknek kiváló belépő pont, érdekes előadásokkal, témákkal, hasznos tanácsokkal, lelkes és profi szervezőkkel.”

„Olyanoknak ajánlanám a képzést, akik szeretnének bennfentes információkhoz jutni, párbeszédes formában tanulni, új ismereteket megszerezni, megvitatni.”

Hamarosan Art Collector Workshop 2.0 indul, az alapokon túl!  

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!