Program


Az elvarázsolt könyv - Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

Az elvarázsolt könyv - Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 3. szombat, 10:30

A kisfiú egy könyvet talál az utcán, s mikor az kinyílik két  kobold jelenik meg, akikkel izgalmas és mókás kalandokba keveredik, mely kalandok végén rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra és igaz barátságot köt saját fantázia világának mesés lakóival.

Előadják az Inversedance | Fodor Zoltán Társulat táncművészei.

Koreográfus: Fodor Zoltán
Koreográfus asszisztens: Balkányi Kitty
Zene: Gergely Attila, montázs
Fényterv: Stadler Ferenc
Díszlet- és jelmezterv: Iványi Árpád

Létrejött az NKA, az EMMI valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával

Az Inversedance és a Fodor Zoltán Társulat előadása.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!