Program


AZ ELVESZTETT KIRÁLYSÁG - Délibáb Társulat
5

AZ ELVESZTETT KIRÁLYSÁG - Délibáb Társulat

Élőzenés, asztali bábelőadás 4-10 éves gyerekeknek a Földünkről, a Földünkért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 11:00

Környezetünk védelme az egyik legfontosabb dolog, melyre meg kell tanítanunk gyermekeinket. Bábelőadásunk a gyerekek nyelvén, vagyis mesén keresztül hívja fel a figyelmet az emberek felelősségére, és megmutatja, hogy mit kell tennünk Földünk védelmének érdekében. A mesében felbukkanó varázslények mindegyike más-más természeti jelenséget szimbolizál a maga karakteres módján. Történetünk főhőse egy kisfiú, aki a kutyájával való játék közben egy elvarázsolt helyre téved. Ez a Színes Dombok Királysága, ahol a vidám, színes mindennapok szépségét tönkretette a rengeteg szemét, amit az emberek eldobáltak. A kisfiú azonnal a varázslények  egítségére siet, és izgalmas küzdelmek árán megszabadítja Erdőmanó, Széltündér és Aranybálna otthonát a hulladéktól.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!