Program


Az öröm útja
3

Az öröm útja

A Fertőszéplaki megújult Széchényi-kastély udvarán játszódó 11 jelenetből álló zenés misztériumjátékot 60 amatőr szereplő viszi színre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 6. péntek, 21:00

 A sírt őrző katonák beszélgetésétől, Jézus feltámadásán és megjelenésein keresztül egészen pünkösdig lehetünk tanúi az eseményeknek. Az őrködő katona, az apostolok, Mária Magdolna és az emmauszi tanítványok szívében bizonytalanság és bizonyosság váltakozik. Jézus ajkán pedig újra felhangoznak tanításának legfontosabb igazságai. Láthatjuk Tamás hitetlenségét és „megtérését”. Tanúi lehetünk Péter „átalakulásának”, aki többször is társai szószólója lesz, miközben ő maga is nagy lelki utat jár be. Az elhangzó dialógusokban és az előadott dalokban ráismerhetünk saját lelki tépelődéseinkre is. Dr Kovács András szövegét és Pipó József – a musicalek hangulatát idéző – dallamait adják elő a szereplők a különleges hangulatú kastély belső udvarán.

A rendezvény az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!