Program


Babaszínház - Karácsony csilingel 1.

Babaszínház - Karácsony csilingel 1.

A karácsony csodája, a várakozás izgalma és az együtt töltött percek a kisgyermekkori évek legmeghatározóbb élményei közé tartoznak. Semmihez sem fogható látni az elvarázsolt tekinteteket és az önfeledt boldogságot, amit a karácsonyi díszek csillogása vagy egy gyertyaláng tánca okozhat.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 10:00

KARÁCSONY CSILINGEL
– Karácsonyi babarácsodálkozás –

Babaelőadás élő zenével a karácsonyról, 0-4 éves korig
20 perc előadás és 20 perc játék.

Előadják: Revuczky Nóra és Sólyom Tamás

A karácsony csodája, a várakozás izgalma és az együtt töltött percek a kisgyermekkori évek legmeghatározóbb élményei közé tartoznak. Semmihez sem fogható látni az elvarázsolt tekinteteket és az önfeledt boldogságot, amit a karácsonyi díszek csillogása vagy egy gyertyaláng tánca okozhat.

Ezeket az örömteli perceket idézzük meg előadásunkban, melyben a „hógolyózás” és a gyertyagyújtás ugyanúgy helyet kap, mint a közös éneklés és a betlehemi történet rövid elmesélése.

Az előadást követő 20 percben folytatjuk a közös játékot és a hópelyhek keresését a gyerekekkel. Bújócskázhatnak a szárnyait kitáró ajándékdoboz körül, megnézhetik és kipróbálhatják a különböző csengettyűket, megfoghatják az előadás során használt kellékeket, érdekes és puha tárgyakat.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

elkafkásodás két részben

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!