Program


BABASZÍNHÁZ: KI LAKIK AZ ASZTAL ALATT?

BABASZÍNHÁZ: KI LAKIK AZ ASZTAL ALATT?

Asztal alá beköltözni, ott házikót építeni, oda vendégeket hívni, finomságot sütni, főzni, asztal alatti barlangban a kincseket megtalálni, csak a kicsik kiváltsága. És mi, túl okos felnőttek, mi, az asztalon könyöklők, csak irigyen nézzük őket, mert nem férünk az asztal alá..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 20. kedd, 10:00

KI LAKIK AZ ASZTAL ALATT?
a Bóbita Bábszínház előadása

Asztal alá beköltözni, ott házikót építeni, oda vendégeket hívni, finomságot sütni, főzni, asztal alatti barlangban a kincseket megtalálni, csak a kicsik kiváltsága. És mi, túl okos felnőttek, mi, az asztalon könyöklők, csak irigyen nézzük őket, mert nem férünk az asztal alá. Meg nem fér bele a fejünkbe, hogy az asztal alattiak népe nem átall székre pattanni, székparipán elvágtatni, csillagokig meg sem állni.

Játsszák: Balog Zita Mária, Arató Máté

Zeneszerző: Rab Viki
Tervező: Bódiné Kövecses Anna, Nagy Kovács Géza
Dramaturg, rendező: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)

Ajánlott életkor: 0-3 éveseknek

Az előadás időtartama: 40 perc

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!