Program


Bach Mindenkinek Fesztivál - ContrasTon

Bach Mindenkinek Fesztivál - ContrasTon

Koncert J.S. BACH műveiből



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 17. kedd, 19:00

A ContrasTon 2013-ban alakult, kísérletező szándékkal. Az együttes első látásra szokványos kamaraegyüttesnek tűnik, hol az énekest egy klasszikus hangszeres trió kíséri, ám ebben a formációban a cselló (vagy a bőgő) helyén egy modern fafúvós hangszer, basszusklarinét áll. Minden hangszer, így az énekhang is, egyenrangúan fontos szerepet játszik – a klasszikus jazz formációk mintájára – de zenei hangvételükben a barokk concerto tradíciók a meghatározók. Ez a szempont jól hallható az általuk játszott átiratokban, melyek általában saját munkák.

Az együttes repertoárja – annak ellenére, hogy nem historikus hangszereken játszanak és akkordikus hangszer nem szerepel az összeállításban – elsősorban a nagy barokk szerzők, Bach, Vivaldi, Händel műveinek átiratain alapul, de előszeretettel játszák kortárs szerzők alkotásait is, akár csak duó vagy trió formációban.

Rajk Judit – ének

Csonka Gábor – hegedű

Mohácsi Gyula – brácsa

Horia Dumitrache – basszusklarinét

Műsorukkal Magyarországon és Európa több országában is bemutatkoztak már.

www.contraston.com

 

 

 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!