Program


Békási Kertmozi: A király látogatása

Békási Kertmozi: A király látogatása

A király látogatása
(szinkronizált angol film, 91 perc, 2012) 12+
Esőnap: következő nap csütörtök

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 3. szerda, 21:00

Franklin Delano Roosevelt elnök 1939-ben arra készül, hogy egy hétvégére vendégül lássa Nagy-Britannia királyát és királynéját a Roosevelt-rezidencián, ezzel először kerülne sor arra, hogy egy hatalmon lévő angol uralkodó ellátogasson Amerikába. És mivel Anglia attól retteg, hogy hamarosan háborúba bocsátkozik Németországgal, a királyi udvar tagjai nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy Roosevelten keresztül amerikai támogatáshoz juthatnak.
Azon a hétvégén, amelyet elnök távoli unokatestvére és egyúttal barátja, Daisy nézőpontjából ismerünk meg, nem csupán két nagy nemzet lép különleges kapcsolatba egymással, hanem Daisy is sok mindent megtud a szerelem és barátság rejtélyes természetéről.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!