Program


Békási Mozi Esték: Briliáns válás

Békási Mozi Esték: Briliáns válás

Angela élete maga a tökély, szépséges tinédzser lánya és jóképű férje várja őt minden nap gyönyörű nizzai otthonukban, ám egy napon minden megváltozik. Lánya összeköltözik barátjával, férje pedig elhagyja. Bonyolítja a helyzetet, hogy legfőbb bizalmasa, aki egyben a pszichológusa is, fülig szerelmes belé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 22. szerda, 18:00

Briliáns válás
(szinkronizált francia–belga vígjáték, 95 perc, 2018)

Angela élete maga a tökély, szépséges tinédzser lánya és jóképű férje várja őt minden nap gyönyörű nizzai otthonukban, ám egy napon minden megváltozik. Lánya összeköltözik barátjával, férje pedig elhagyja. Bonyolítja a helyzetet, hogy legfőbb bizalmasa, aki egyben a pszichológusa is, fülig szerelmes belé. Angela nem esik kétségbe, megtanulja kezelni a helyzetet és megélni a boldogságot.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

További ajánlataink


Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató,…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!