Program


Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe. Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 17:30

Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe.  Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz. 

Lévén, hogy az estet követő napon lesz 60 esztendős, az évforduló okot adhat számvetésre is: a beszélgetés során szó lesz több mint 30 esztendős újságíró pályafutásáról, emlékezetes történetekről, családról, zenéről, kutyáról, irodalomról, színházról és Nyíregyházához kötődéséről. A kérdező szerepét ezúttal Karádi Zsolt főiskolai tanár (barát, irodalmi-színházi játszótárs) vállalta magára.

December 10-én, kedden 17.30-tól talán kiderül, ki valójában az a figura, aki faggatni szokta a villa vendégeit: a színészt, az újságírót, az írót, a költőt, a fotóművészt, a protokoll szakértőt – vagy éppen a pálinkalovagot.

További ajánlataink


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!