Program


Benkó Dixieland Band: Retro világslágerek

Benkó Dixieland Band: Retro világslágerek

A Benkó Dixieland Band ismét nagy örömmel lép fel a megújult Városmajori Szabadtéri Színpadon és most nem csak a műfaj világslágereivel, hanem egy különleges sztárvendéggel is készülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 22. vasárnap, 20:00

Benkó Dixieland Band: Retro világslágerek

A koncerten most az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető Szulák Andrea lesz a vendégük, az ő közreműködésével többek között olyan közismert dalok csendülnek fel, mint a „We’ll meet again”, amelyet a tavaly júniusban elhunyt legenda, Vera Lynn tett világhírűvé a II. világháború idején.

Természetesen nem maradhat majd el a vidámság és a humor sem, hiszen a Benkó Dixieland Band mindig is fontosnak tartotta, hogy programjai sokszínűek legyenek, és az aktuális sztárvendégen kívül a zenekar tagjai külön-külön is megmutathassák tudásukat. A koncerten a zenekar a népszerű dallamokba itt-ott egy kis csavart csempész, hogy a kellemes nyári kikapcsolódás még szórakoztatóbb legyen.

A Benkó Dixieland Band 1957-ben a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas klarinétos Benkó Sándor alapította és 2015-ben bekövetkezett haláláig a zenekar vezetője maradt. Halála után a klarinétos szerepét Dennert Árpád vette át.

A legendás zenekar a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes, hiszen már az első lemezük aranylemez lett. Hazai fesztiválok és versenyek sorát nyerték, számos kitüntetést mondhatnak magukénak. Koncertjeiken tízezres hallgatóság előtt olyan világsztárokkal dolgoztak már együtt, mint pl. az amerikai Milt Jackson, Freddie Hubbard, Al Grey, Buddy Tate, Joe Newman, Buddy Wachter, Henry Questa, Joe Muranyi, Eddy Davis, Cynthia Sayer, Harry Sweet Edison, Albert Nicholas, Wild Bill Davison, vagy az európai Chris Barber, Kenny Ball, Huub Janssen, Acker Bilk – és még sokan mások.

Közreműködők:

A zenekar tagjai:
Nagy Iván – pozan, ének, zenekarvezető
Szalóky Béla – trombita
Dennert Árpád – klarinét
Csikós Miklós – bőgő
Kovacsevics Gábor – dobok
Nagy Iván – zongora
Gáspár Pál – bendzsó

Sztárvendég: Szulák Andrea

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

További ajánlataink


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!