Program


Beszélő levelek - Február

Beszélő levelek - Február

Vajon kitől kapott ajándékba Charles Dickens egy hatalmas pitét? Mit írt Frida Kahlo Diego Riverának, mielőtt amputálták a lábát? Melyik zeneszerzőt ítélték börtönbüntetésre egy kritikusnak írott levelei miatt? És kit tartottak kortársai a legfranciásabb magyar arisztokratának? Mindezekre és még sok más titokra fény derül a Beszélő levelek februári előadásán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 29. szombat, 19:30

A Mozsár Műhelyben kéthavonta egy házigazda és öt előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül. Minden alkalom különleges és megismételhetetlen lesz, hiszen minden este más előadók olvassák fel más-más hírességek leveleit, és nem hiányozhat az adott esthez illő zenei kíséret sem.

Tartson velünk, amikor kinyílik a hírességek postaládája!

Házigazda: Soma Mamagésa

Fellépők: Adorjáni Bálint, Balázs Zoltán, Eke Angéla, Földes Tamás, Ódor Kristóf

Zene: Uknow Duo
Szerkesztő, produkciós vezető: Megyeri Léna
Munkatársak: Guld Ádám, Kapusi Éva, Klopfer Alexandra, Nagy Viktória

Rendező: Böhm György

A Független Színművészetért Alapítvány produkciója.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!