Program


Betyárvilág – Sobri Jóska legendája - A Turai Hagyományőrző Együttes /MATINÉKONCERTEK - MŰHELYTITKOK

Betyárvilág – Sobri Jóska legendája - A Turai Hagyományőrző Együttes /MATINÉKONCERTEK - MŰHELYTITKOK

Ki ne volna kíváncsi arra, mi történik egy operaelőadás próbáján, hogyan működik, hogyan készül fel egy balett együttes, hogyan gyakorolnak a népzenei együttesek, milyenek egy cirkuszi társulat mindennapjai?
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 11:00

A három évadot már megélt Műhelykoncerteken a közönség bepillantást nyer a próbák mindennapjaiba és - az elhangzó utasítások és magyarázatok, az egyes részletek többszöri eljátszása, gyakorlása által - a zenei folyamatokba. A hangverseny második részében az előzőleg alaposan megismert zeneművek részleteit összefüggő színpadi előadásban hallgathatja, illetve nézheti meg a közönség.
A nevezetes betyár, Sobri Jóska nevéhez számos elhíresült bűntett és kalandos szökés, urak megszégyenítése, úrhölgyek meghódítása fűződik. Ezekből a történetekből elevenít fel néhányat a turai Sára Ferenc Hagyományőrző Egyesület csoportja a tánc és mese varázspálcájával.

Az előadás előtt, 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes interaktív, játékos foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk. Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával. A foglalkozást, amely hatéves kortól ajánlott, minimum 6 főnek tartjuk meg.

műsorvezető-koreográfus: Farkas Zoltán „Batyu”

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!