Program


Bő szekund - Bősze Ádám zenei standupja
3

Bő szekund - Bősze Ádám zenei standupja

2019-ben útjára indult Bősze Ádám standupjának második, "Bő szekund" címet viselő évada. A cím utal a második előadásra, egy zenei szakkifejezésre, de az előadóra is, illetve egy, az esten elhangzó jelenet slusszpoénjára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 19:30

2017 augusztusában nem várt sikerrel mutatkozott be Bősze Ádám, a Bartók Rádió és a Virtuózok tehetségkutató műsorvezetője első klasszikus zenei standupjával, a #szeretnekahallgatók című önálló esttel. A közönség országszerte vastapssal fogadta a produkciót, Csabai Máté pedig így írt róla kritikájában a Revizoronline-on:

„(…) ne is tagadjuk, hogy Bősze Ádám most a komolyzenei színtér szelepe, egy olyan esemény főszereplője, ahol végre lehet hahotázni, vihorászni, matatni, cukorkát bontogatni,köhögni, köhögés közben röhögni, röhögés közben köhögni, és így tovább, mert nem fog ránk szólni senki. És végre ki lehet nevetni az operák bugyuta cselekményét, az operaszereplők hülye nevét, azt, hogy ebben a kisestélyis-frakkos „cudar világban” is van komédia és félreértés (…)”

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikus zenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető standup estet kap a közönség.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

További ajánlataink


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!