Program


Bognár Szilvia Sextet / SÁTOR

Bognár Szilvia Sextet / SÁTOR

Bognár Szilvia negyedszázada a hazai folk- és világzenei színtér egyik legnépszerűbb énekese, számtalan jeles produkció szólistájaként ismert. Ilyen az Anima Sound System, a Makám, a Szájról szájra produkció, a Magyar Állami Népi Együttes, a Kiss Ferenc és az Etnofon Zenei Társulás, a Nikola Parov Quartet, a Sebő Együttes, a Rost Andrea: Pannon dalok produkció...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 20:00

...vagy éppen a Sator Quartet. Önálló albumai a reneszánsz vokális műfajoktól kezdve a gyerekdalokon át a progresszív világzenéig mutatják munkássága sokszínűségét.

Az énekesnő férjével együtt közösen életre keltett legújabb, 2017-ben debütált világzenei formációja a Bognár Szilvia Sextet, amelynek repertoárjában magyar, cigány, bolgár és görög dalok szólalnak meg szokványosnak egyáltalán nem nevezhető felállásban, illetve hangszerelésben. Műsorukban a népzene, a jazz és az észak-indiai klasszikus zene műfaji sokszínűsége találkozik, olyan egyedi élményt létrehozva, amelyet itthon mástól nem hallhat a közönség. Bognár Szilvia akusztikus gitáros, nagybőgős, szaxofonos és két ütőhangszeres társával együtt az alapvetően akusztikus hangzásvilágot és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve biztonsággal evez az eltérő zenei stílusok, valamint a hagyományos dallamok sokszínű folyamán. Kultúr Kültér-koncertjükön természetesen adventi dalokkal is megörvendeztetik majd hallgatóságukat a karácsony előtti örömteli várakozás jegyében.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

További ajánlataink


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!