Program


Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 19:30

Eastern Boundary Quartet (USA, H)

19:30 Borbély Műhely
20:45 Eastern Boundary Quartet
21:30 BM & EBQ j a m s e s s i o n

EASTERN BOUNDARY QUARTET
Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, basszusklarinét
Michael Jefry Stevens – zongora
Joe Fonda – nagybőgő
Bágyi Balázs - dob

A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével. A 2007 óta működő, Európa és az Egyesült Államok számos színpadán koncertező zenekar eddig négy lemezt jelentetett meg, az együttes tagjai az improvizáció igazi mesterei, produkciójuk ereje, zenei mondanivalója élőben tud igazán kiteljesedni. Számos alkalommal turnéztak Európában és az Egyesült Államokban.

„Érdekes/érdemes megfigyelni, hogy a négy erős egyéniséggel bíró, karakteres muzsikus milyen fantasztikusan tud és akar igazodni, idomulni társaihoz! Azt gondolom, ez az Eastern Boundary Quartet igazi ’titkos fegyvere’, mellyel mindenhol hatalmas sikereket érnek el, jogosan!” (JazzMa)


Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

További ajánlataink


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!