Program


Bősze Ádám második zenei stand up - 2019. szeptember 13. este

Bősze Ádám második zenei stand up - 2019. szeptember 13. este

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikuszenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető stand up estet kap a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 13. péntek, 19:00

Bősze Ádám második zenei stand upja

A #szeretnekahallgatók című stand up sikere után 2019-ben útjára indult Bősze Ádám standupjának második, "Bő szekund" címet viselő évada.
Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikuszenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető standup estet kap a közönség.

A 2019. április 26-án a budapesti MOMKultban megtartott premiert teltház várta, az eseményt számos vidéki nagyváros (Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Pécs, Szolnok, Esztergom és így tovább) befogadta a 2019-es évadra, angol nyelvű változata pedig az Edinburgh-i Fringe Fesztiválon debütál.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

További ajánlataink


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!