Program


Brains Szimfonik

Brains Szimfonik

Pályafutása eddigi legkülönlegesebb zenei kalandjába vágott bele a Brains 2017-ben: az elektronikus zenét játszó együttes tagjai szimfonikus zenekarral kiegészülve léptek fel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében tavaly novemberben.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 3. szombat, 19:00

Az előadásra néhány hét alatt fogyott el minden jegy, mindennemű reklám és promóció nélkül. A nagy sikeren felbuzdulva a zenekar úgy döntött, turnéra indul a különleges műsorral a legnagyobb vidéki városok klasszikus zenei koncerttermeibe és színháztermeibe. Az új műsor különleges elegye a Brains koncertjeit jellemző fékezhetetlen energiának és a kifinomult, leginkább a Hollywood-i filmekre jellemző monumentális szimfonikus hangzásnak. Ez pedig nem véletlen: a koncert zenei producere Balázs Ádám, az Oscar-díjas Mindenki és az Oscar-díj jelölt Testről és lélelről című filmek zeneszerzője, aki maga is a filmes álomgyárban kezdte karrierjét. A koncerten természetesen valamennyi közönségkedvenc Brains dal felcsendül, csaknem negyven zenész előadásában.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

További ajánlataink


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!