Program


Bűvész Színház: Mental & Magic Show Esztergom

Bűvész Színház: Mental & Magic Show Esztergom

Tarts Velünk egy varázslatos utazásra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 19:00

A Bűvész Színház két alapítója - Damien és Fanny White -, már több, mint 6 éve varázsolja el hétről hétre a közönséget Budapesten az első és egyetlen Bűvész Színházban. Most úgy gondolták, hogy eljött az ideje, hogy még többek számára hozzák el a csodát és varázslatot, így egy vadi új műsorral országos turnéra indulnak. Ez a Mental and Magic Show, egy egész estés bűvész és mentál műsor, ahol a lehetetlen valósággá válik, ahol semmi sem véletlen és ahol nem lehetsz biztos abban, hogy amit látsz, az a valóság, vagy pusztán illúzió.

Meghívhatunk egy varázslatos utazásra? Éld át a saját bőrödön a leghihetetlenebb trükköket és mentál kísérleteket, akár a színpadon is, hiszen interaktív műsorunkban nem egyszer a közönség tagjai próbálhatják meg befolyásolni a jövőt. Vajon valóban léteznek véletlenek, vagy ez is csupán illúzió?

Tarts velünk, és derítsük ki együtt! A Mental and Magic Show egyedi, humoros és egyben megdöbbentő szórakozás az egész család számára.
Ne maradj le, vedd meg a jegyedet még ma!

A műsort 6 éves kor felett ajánljuk!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!