Program


Carol Rocamora: Kezed Örökké szorítom

Carol Rocamora: Kezed Örökké szorítom

Az író Csehovot, mint szerelmes férfit, kevesen ismerik. Carol Rocamora gyönyörű romantikus drámája az Olga Knipperrel együtt töltött hat éven keresztül mutatja be Csehov szenvedélytől fűtött, érzelmekkel és fájdalommal teli személyiségét.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 7. kedd, 19:30

Veszprémi Petőfi Színház előadása.

SZÓ • SZÍN • JÁTÉK

Az író Csehovot, mint szerelmes férfit, kevesen ismerik. Carol Rocamora gyönyörű romantikus drámája az Olga Knipperrel együtt töltött hat éven keresztül mutatja be Csehov szenvedélytől fűtött, érzelmekkel és fájdalommal teli személyiségét. Több mint négyszáz szerelmeslevelet váltottak, melyek most életre keltik nem csak irodalmi és színházi pályafutásukat, de megindító és bensőséges kapcsolatukat is, számos utalással Csehov híres műveinek, a Sirálynak, a Ványa bácsinak és a Cseresznyéskertnek születésére.

Szereposztás:

Anton Csehov: KŐRÖSI Csaba
Olga Knipper: VARGA Szilvia

Rendező, díszlet, jelmez, látvány, zenei szerkesztés | OBERFRANK Pál Jászai-díjas, Érdemes művész

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!