Program


C'EST LA VIE - zenés játék

C'EST LA VIE - zenés játék

Gregg Opelka darabja az ötvenes évek Párizsába repíti a nézőket. Valahol a Montmartre szélén, egy lerobbant orfeum, a Chez Leplée színpadán Fatiguée, egy hajdani színésznő (Polyák Lilla) és Dominique, egy volt balett táncosnő (Juhász Réka) estéről estére Edith Piaf sanzonokat énekelnek - nem túl nagy lelkesedéssel....

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 17. kedd, 19:00

Polyák Lilla és Juhász Réka szereplésével Párizs 50-es éveinek orfeumvilágát idéző zenés előadás, a C' est la vie bemutatójára készülünk október legelején a Pinceszínházban. Az előadás próbái a nyár legvégén kezdődtek a Török Pál utcában.

Gregg Opelka darabja az ötvenes évek Párizsába repíti a nézőket. Valahol a Montmartre szélén, egy lerobbant orfeum, a Chez Leplée színpadán Fatiguée, egy hajdani színésznő (Polyák Lilla) és Dominique, egy volt balett táncosnő (Juhász Réka) estéről estére Edith Piaf sanzonokat énekelnek - nem túl nagy lelkesedéssel. Minden vágyuk, hogy egyszer saját műsorukat adhassák elő. Hűséges, ám ritkán józan zongorakísérőjük, Jean-Paul-Pierre (Gebora György) már meg is komponálta számukra az igen csak testhez álló, pikáns dalokat. Egy este a tulajdonost egy jól megszervezett akcióval eltávolítják a kabaréból és kezdetét veszi az örömzenélés. A hangulat egyre forróbb lesz, ám a finálé előtt váratlanul kiderül, hogy a kabaré tulajdonosa végig jelen volt...

Gregg Opelka "zenés parféjának" ősbemutatóját 2002-ben tartották Chicagoban, a szellemes magyar fordítás Galambos Attila munkája.

A közönséget is - várhatóan - játékba csábító előadást Méhes László rendezi a Pinceszínházban.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!