Program


Katlan After Party - sztárvendég: DJ Antonyo

Katlan After Party - sztárvendég: DJ Antonyo

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 23:00

Gyere el a Katlan After Partyra, ahol a zenéket DJ Antonyo pörgeti. Együtt táncolhatunk a legnagyobb hazai és külföldi slágerekre, legyél részese a nyár legnagyobb házibulijának!

(Belépés csak 18 éven felülieknek!)

 

Dj Antonyo 1998-ban kezdte pörgetni a lemezeket és 2008-ban már Magyarország elsőszámú lemezlovasai között jegyzik. Évről évre mindig a legszínvonalasabb magyar klubok rezidense Budapesten, és népszerű tagja egész Magyarország klub életének. 

2009-ben Saját lemezkiadót alapított Bárány Attilával és a Flamemakers-es fiúkkal B-sensual névvel. 

2010-ben kivált a B-sensual csapatból, majd 2011-ben megalapította a Be Famous records-ot. Az elmúlt időszakban az alábbi klubokban dolgozott: White Angel, Studio, Moulin Rouge, Bed Beach, DOKK Club, Club Play, Spark Club (Peking), Exclusive Club (Lana, Olaszország), Club Couture (Bécs, Ausztria). 

2013-tól az alábbi klubokban játszott: Liget Club, Moulin Rouge, Club Angel, Club Vertigo, Palace Club (Siófok), Le Bistro, Club Mundo"

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

További ajánlataink


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!