Program


Collective Dope / Jenna Jalonen (FI): BEAT ‘I just wish to feel you’

Collective Dope / Jenna Jalonen (FI): BEAT ‘I just wish to feel you’

Az életben minden az energiahullámoknak köszönhetően létezik. Az energiarezgések hozzák létre a ritmust, ami vezet minket és mozgásban tartja a szívünket. Ugyanazon az ütemen, ugyanazon a lüktetésen osztozunk, mozgáson és érintésen keresztül kapcsolódunk egymáshoz. De mi történik, ha elvész a „beat”?…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 3. péntek, 20:00

A színpadon Jenna és Jonas, egy kortárstáncos és egy b-boy. Mindketten mesteri szintre emelték technikai tudásukat és a kontrollt a testük felett. Együtt fejtik meg és bontják szét a képzett és fegyelmezett testet, és fedeznek fel új mozgás és partnering formákat. Az aktív és a passzív. A manipuláló és a manipulált. Az „élő” test és a „halott” test.

Csatlakozik hozzájuk Adrian Newgent, aki élőben komponálja a zenei aláfestést folyamatos párbeszédben a táncosokkal. Az eredmény egy hihetetlenül fizikális, nyers, mégis intim és megható duett az emberi kapcsolatokról.

Alkotók, elõadók: Jenna Jalonen (FI), Jonas Garrido Verwerft (BE) 
Élõ zenei kompozíció: Adrian Newgent (NL) 
Fény: Mervel Miklós 
Produkciós asszisztens: Hodován Margit 
Produkció: Collective Dope, SUB.LAB Event Productions 
Ko-produkciós partnerek: Straatrijk (BE), Mūhely Alapítvány 
Külön köszönet: Horváth Nóra, Vámos Janka 
Koncepció, rendezés: Jenna Jalonen
 
 
Az előadás a European Union Culture Program keretében valósul meg.
Az előadás Aerowaves twenty20 válogatott produkció. 
Lában Rudolf díjas elõadás.

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

További ajánlataink


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!