Program


Corona: Lachegyi Máté – Uldis Vitols – Clemens Lotz

Corona: Lachegyi Máté – Uldis Vitols – Clemens Lotz

1+1+1=3. Azonban a CORONA bebizonyította, hogy ez esetükben nem állja meg a helyét, hiszen a három zenész különböző egyéniségéből, zenei vérmérsékletéből és interakciójából minden előadásuk alkalmával egy negyedik elem, maga a trió születik meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 18. csütörtök, 20:00

A CORONA három európai jazz-zenész formációja: a magyar zongorista, Lachegyi Máté mellett Uldis Vītols lett bőgős és Clemens Lotz német dobos alkotja, akik a Conservatorium van Amsterdam hallgatóiként találkoztak.

Ízig-vérig jazzt játszanak, a hallgatónak mégis sokszor a klasszikus zene, elsősorban a romantika és XX. század első felének zenéje juthat először eszébe, amikor a CORONA játékát hallgatja. Zenéjükben a kompozíció legalább olyan fontos, mint az improvizáció, és gyakran a hagyományos „téma—szóló—téma” formával is szakítanak. Napjaink jazz-zongora triói közül Brad Mehldau és Bobo Stenson triója, valamint a Bad Plus hatását lehet felfedezni kompozícióikban és játékukban. A zenekar neve a fermata avagy más néven corona zenei kifejezésből származik, amely hang meghosszabbítását, a zene megnyugvását jelöli.

Közreműködik:

Lachegyi Máté - zongora
Uldis Vītols - nagybőgő
Clemens Lotz - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!