Program


Csacsifogat
3

Csacsifogat

Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 10:00

Csacsifogat

Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”. Az összekötő szövegek Szőts Orsi tollából származnak. A darabot Csortán Zsóka rendezte, aki két fiatalemberrel állította színpadra ezt a remek verses-mesés összeállítást. Egyikük a már sokak által ismert Balázs Csongor, másikuknak azonban ez az első szereplése bábszínházunknál , és ő nem más, mint új színészünk: Czumbil Örs. Az előadás különlegessége az, hogy minden kellék és díszlet természetes anyagokból készült. A próbák nagyon jó hangulatban teltek, ezért mindannyian úgy gondoljuk, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelni fogják a mi kis csacsifogatunkat.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Alkotók és szereplők névsora:
Rendező: Csortán Zsóka
Tervező: Lenkefi Réka
Fény: Bajusz Gergely
Hang: Rákóczi Antal

Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

További ajánlataink


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!