Program


Család és karrier? / Dr. Pécsi Rita: Kapcsolódásra vagyunk teremtve. Mi a társas intelligencia?

Család és karrier? / Dr. Pécsi Rita: Kapcsolódásra vagyunk teremtve. Mi a társas intelligencia?

Hogyan „kapunk el” egy érzést? - A tükörneuronok – még a szándékot is megfejtik? - Miért nem segít mindenki azonnal? - Az empátia segítő és gátló tényezői - „Te” vagy „Az” - kinek, minek nézzük egymást? - Gyógyító és mérgező…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 18:00

Dr. Pécsi Rita: Kapcsolódásra vagyunk teremtve. Mi a társas intelligencia?

Hogyan „kapunk el” egy érzést? • A tükörneuronok – még a szándékot is megfejtik? • Miért nem segít mindenki azonnal? • Az empátia segítő és gátló tényezői • „Te” vagy „Az” - kinek, minek nézzük egymást? • Gyógyító és mérgező kapcsolatok

Család és karrier? Párkapcsolati és önismereti előadások. Elsősorban párkapcsolati témákat járunk körbe és kommunikációval, konfliktuskezeléssel kapcsolatos kérdésekre keresünk válaszokat, pszichológusok, kommunikációs és mentálhigiénés szakemberek segítségével. Alkalmainkat minden év tavaszán és őszén szervezzük, többek között olyan neves előadókkal, mint Bagdy Emőke, Pál Feri, Kádár Annamária, Almási Kitti, Mihalec Gábor, Orvos-Tóth Noémi, Kozma-Vízkeleti Dániel.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

További ajánlataink


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!