Program


CSALÓKA PÉTER - Pupetta Társulat
4

CSALÓKA PÉTER - Pupetta Társulat

45 perces mesejáték, 0-90 éves korig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 11:00

Egy,  kettő vagy esetleg három legény van talpon e vidéken. Mondjuk lehet, hogy az egyikőjük leány. E jól öltözött legények épp oly csalafinták, mint meséjük hőse a Csalóka Péter, de ők nem csak azokat csapják be akik megérdemlik, hanem titeket is. Avagy nemcsak titeket, hanem magukat is? Ha kíváncsiak vagytok ki tud nagyobbat mondani, vagy hogyan látja el baját a bírónak a felesége, avagy hogyan fér el három nagyhangú dudás egyetlen "csárdában",  akkor köztünk a helyed. Az előadás fonalához sajnos kevés e három lélek, szükség van rád is, hozd el leghangosabb hangod is.

Megvárunk :)

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!