Program


CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 14:00

CSENGŐ-BONGÓ: ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI

Az Air Corde Trió minden idők egyik legsikeresebb BonBon Matiné fellépője. Első előadásuk, az Állati zenék túl van a 100. előadáson, így nem csoda, ha művészeinkben felmerült az igény egy új előadás bemutatására.

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi. A klasszikus zene, a kedves, de mégis fordulatos történet és Győző bácsi magyarázatai egy egészen újszerű előadást eredményez, aminek a végén nem csak a szegény legény találja meg a boldogságát, hanem remélhetőleg a nézőközönség is!

Az együttes:
Matuz Gergely – fuvolaművész
Szilvágyi Sándor – Liszt-díjas gitárművész
Lukácsházi István – nagybőgőművész
Illusztráció: Maróti Réka
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

További ajánlataink


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!