Program


Daalarna Fashion Show 2020
5

Daalarna Fashion Show 2020

A Daalarna Fashion Show-t elhalasztjuk és egy későbbi időpontban tartjuk meg! A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek lesznek. Amennyiben az új dátum valamely jegyvásárló számára nem lesz megfelelő, a belépőjegyek árának visszaigényelhetőségéről hamarosan tájékoztatást adunk. Az új időpont egyeztetése jelenleg is tart, de reméljük hamarosan találkozunk és köszönjük a megértést!…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 17. péntek, 20:00

A Daalarna Fashion Show-t elhalasztjuk és egy későbbi időpontban tartjuk meg! A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek lesznek. Amennyiben az új dátum valamely jegyvásárló számára nem lesz megfelelő, a belépőjegyek árának visszaigényelhetőségéről hamarosan tájékoztatást adunk. Az új időpont egyeztetése jelenleg is tart, de reméljük hamarosan találkozunk és köszönjük a megértést!

 

 

Daalarna Fashion Show 2020

Az áprilisi show-n a legújabb kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre.

JEGYINFORMÁCIÓ:

VIP jegy: első sor, pezsgő, goodbye csomag kozmetikai termékekkel 30.000 Ft értékben, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor

A jegyek nem szólnak fix ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.

Gyere el a Daalarna Fashion Show-ra és nézd meg élőben a legújabb kollekció bemutatóját! Tarts velünk Te is a Daalarna érzéki birodalmába!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!