Program


DANNY ÉS BÉLA MESEKONCERTJE

DANNY ÉS BÉLA MESEKONCERTJE

Danny Bain és Ágoston Béla zenés-mesés hangszerbemutatója, nem csak gyerekeknek
A 2010-ben Magyarországra érkezett ütőshangszeres mesélő, Danny Bain, jellegzetes mesemondó stílusát már sokan ismerik, gyerekelőadásaival számos díjjal és elismeréssel jutalmazta a magyar színházi világ.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 11:00

DANNY ÉS BÉLA MESEKONCERTJE

Danny Bain és Ágoston Béla zenés-mesés hangszerbemutatója, nem csak gyerekeknek
A 2010-ben Magyarországra érkezett ütőshangszeres mesélő, Danny Bain, jellegzetes mesemondó stílusát már sokan ismerik, gyerekelőadásaival számos díjjal és elismeréssel jutalmazta a magyar színházi világ.
Ágoston Béla multiinstrumelista lényegében minden hangszeren játszik, zeneszerzőként lemezeken, filmekben és gyerekszínházi előadásokban is letette már a névjegyét. A duó koncertjén megmutatja, hogyan kell játékos módon, létező és eddig még nem létezett hangszereken bolondosabbnál bolondosabb történetekkel szórakoztatni gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Az előadásban megszólaló hangszerek: szopránszaxofon, basszusklarinét, balafon, steel drum, didzseridu, havasi kürt, fujara, amerikai házi készítésű gitárok (diddley bow, szivaros doboz gitár), magyar népi hangszerek (kecskeduda, brácsa, hegedű, ütőgardon); nem-hangszer hangszerek: kutya játékok, sípok

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!