Program


Demeniv Mihály és Tálas Áron - A tangótól a jazzig Jazz itt!

Demeniv Mihály és Tálas Áron - A tangótól a jazzig Jazz itt!

Jazz itt! - Demeniv Mihály és Tálas Áron
A tangótól a jazzig

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 10. kedd, 19:00

Jazz itt!
Demeniv Mihály és Tálas Áron
A tangótól a jazzig

Richard Galliano: Opale Concerto – 2. Moderato malinconico, 3. Allegro energico
Tálas Áron: Lights
Chick Corea: Windows
Franck Angelis: Romance
Franck Angelis: Chiquilin de Bachin
Piazzolla: Négy évszak Buenos Airesben – 4. Buenos Aires-i tél
SZÜNET
Franck Angelis: Impasse – 2. Andante doloroso
Piazzolla: Aconcagua
Vlagyimir Zubickij: Omaggio ad Astor Piazzolla
Eduard Akhanov: These Foolish Things

Demeniv Mihály (harmonika), Tálas Áron (zongora)

Demeniv Mihály születése óta együtt él a hangszerrel, hiszen szülei maguk is harmonikások. Már nyolcévesen nemzetközi versenyt nyert Ungváron, amelyet azóta egy olaszországi, egy szlovákiai és egy boszniai helyezéssel tetézett. „A harmonikának lelke van, a különböző stílusokat pedig a nyelvekhez hasonlítanám: minél többet ismer az ember közülük, annál jobban képes kifejezni saját magát.” - vallja Demeniv, aki 2014-ben a Virtuózok című tehetségkutató műsorban szerzett magának országos hírnevet. Repertoárjában a latin harmonikazene (Piazzola) mellett Bach és Liszt művei is megtalálhatók. Tálas Áron a hazai fiatal generáció egyik legszínesebb és legkeresettebb jazzmuzsikusa. Olyan előadókkal játszott együtt, mint Dave Liebman, Nils Petter-Molvaer, Ed Neumeister, Kuba Stankiewicz, Babos Gyula, Fekete-Kovács Kornél, Harcsa Veronika, Tompos Kátya vagy Miklósa Erika. Kettejük közös koncertje kihagyhatatlan a klasszikus és jazz határterülete iránt érdeklődő zenekedvelők számára.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!