Program


Dzsinn

Dzsinn

És te mire vágysz? Improvizált agymenés két részben a közönség vágyainak nyomán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 19:00

Mi lenne, ha létezne egy dzsinn, aki minden vágyunkat teljesítené? A legtitkosabbakat, a legnagyszabásúbbakat, a legbanálisabbakat. Csak épp nem biztos, hogy úgy, ahogy mi hittük.

A Dzsinn című előadás középpontjában a vágyak állnak. Mit üzennek és mik lennénk nélkülük? Vajon meddig megyünk el, hogy teljesüljenek? Mi történik, ha véletlenül valóra válnak? És mi történik, ha nem? 

A Momentán az előadás első felében a közönség kívánságainak nyomába ered. A második részben pedig nemcsak a vágyainkat, de az agyunkat is eldobjuk: tér- és időutazás a négy imprószínész agytekervényein, világból világba, történetből történetbe. Vajon hány jelenet fér a fejedbe?

Humor, filozófia, varázslat. Bemutató november 10-én.

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!