Program


Ed Is On koncert

Ed Is On koncert

Ők a mainstream undergroundja vagy az underground mainstreamje. Évek óta ott tanyáznak a két kategória igen vékony határán, és teszik mindezt szemtelenül ügyesen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

A vérbeli gimis zenekarként induló, majd 2013 óta igazán aktívan működő csapat frontembere, énekese és dalszerzője a Junior Prima díjas színész, Tasnádi Bence. Az Ed Is On a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop-rock kategória győzteseként jutott tovább, majd a következő két évben folyamatosan koncerteztek budapesti és vidéki klubokban, valamint számos fesztiválra is meghívást kaptak.

2015 őszén megjelentették első nagylemezüket Velem csak a baj van címmel, 2016 óta pedig megújult hangzással és felállással koncerteznek tovább. A dalokat tartalmas, izgalmas, elgondolkodtató szövegek és könnyed, fülbemászó dallamok jellemzik, a koncerteket pedig átszövi a színházból hozott drámaiság és a szuggesztív előadásmód.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

További ajánlataink


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!