Program


Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 17:00

Veres Mónika asztrozófus éves előadása
Veres Mónika egy órás előadása az aktuális égi helyzetről, kiemelten az őszi és a téli időszak lehetőségeiről, feladatairól. Valamint arról, vajon mi jön azután, mi vár ránk jövő tavasszal? Milyen kardinális változás előtt áll a világ és miért? Mit tegyünk, hogy a legjobb kimenetelre tudjunk hangolni magunkat és ez lépjen be az életünkbe? Mert mindig van magas szintű megoldás! Sőt, az idei télben van egy kivételesen jó erőgyűjtési lehetőség a Mars különleges mozgása révén.

KARAKÜRT koncert
Vörösmarti Imre - dalszerző, buzuki, ének
Vörösmarti Anikó - ének
Régi fának új hajtásaként a Karakürt zenekar a magyar szellemi hagyomány útját járja, de a jövő felé tart. Tengely Föld és Ég között, híd múlt és jövő között. Vörösmarti Imre, a Vazul Vére Rockopera (és további zeneművek) szerzője hívta életre a Karakürt hangzásvilágát és szellemiségét feleségével, Vörösmarti Anikóval (videóművész) együtt. Zenéjük gyógyító és lelkesítő.

Dávid Júlia festőművész kiállítása
A magyarság őserőt hordoz, mely nagyon sok viharos történelmi kort élt meg. Ennek az őserőnek az újra feltárása és beépítése a festményeibe küldetésévé vált. A népmesék, mondák motívumai, a sámánok és táltosok örök ősi hite, a letűnt civilizációk, vándorló népcsoportok színes világa elevenedik fel. Alkotásai elsősorban a népi értékek kincsestárából merítenek.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

További ajánlataink


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!