Program


"ElőadáSOKK" Szerelmi viszontagságok - Felházi Anett előadása

"ElőadáSOKK" Szerelmi viszontagságok - Felházi Anett előadása

Szerelmi viszontagságok: a párkapcsolat megtartásának öröme és nehézségei

Felházi Anett klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikus, pszichoterapeuta előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 18:30

Kapcsolataink világa talán a legfontosabb területe az életünknek. Egy jó párkapcsolat testi és lelki egészségünk záloga. Az előadás célja, hogy feltárja és megvizsgálja azokat a személyiségfejlődési jellemzőket, melyek szerepet kapnak a szerelmi és szenvedéllyel teli kapcsolat megalapozásában és fenntartásában. Szerelembe esni talán a legkönnyebb rész. A szexualitással teljes szerelem fenntartásának nehézségei, az érzelmi bevonódás korlátozottságában megmutatkoznak a különböző (többnyire tudattalan) érzelmi sérülést hordozó gyermekkori élmények. A fogyasztás társadalmi szintű „felmagasztalása” is rombolja a párkapcsolatokat, mivel mindent fel és lecserélhetőnek állít be. A korai érzelmi tapasztalatok nagyban meghatározzák párkapcsolati választásainkat, személyiségünk érettsége adhat lehetőséget hosszantartó kapcsolatok kialakítására. Az előadás során számba vesszük azokat a szükséges és fejleszthető képességeket (bizalom, érett függés, megbocsátás képessége stb.), melyek hiányában a kapcsolatok érzelmi légkörét leginkább a gyötrő féltékenység, hatalmi harcok vagy a kiszolgáltatottságtól való félelem fogja uralni.

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

zenés játék két részben

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

További ajánlataink


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!