Program


Erik Sumo Band

Erik Sumo Band

Az Amorf Ördögök dalszerzőjeként ismert Tövisházi Ambrus zenakara, az Erik Sumo Band története 2005-ben, a Németországban megjelent, My Rocky Mountain című, westernfilm-zenékből és a downtempóból építkező szerzői albummal indult.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 20:00

Ezen az első lemezen a tavaly decemberben fiatalon elhunyt Fábián Juli énekelt, az ő szerepét vette át 2005 második felétől a nemzetközi jazzvilágban is jól ismert Harcsa Veronika, aki az avantgárd színházi közegből érkező, saját maga által kitalált nyelvvel öntörvényű zenét alkotó Kiss Erzsivel együtt elképesztő párost alkot.
A 2010-ig rendszeresen külföldön is koncertező Erik Sumo Band az évtized fordulóján több tagcserén ment keresztül, s egy-egy koncerten kívül az évtized első felében nem lépett fel. A Liza, a rókatündér című, 2015-ben bemutatott magyar mágikus vígjáték '60-as éveket idéző zenéje azonban, amelynek japán nyelvű betétdalait Tövisházi szerezte és énekli, visszahelyezte a térképre a pihenő együttest. Idén már két telt házas koncerten bizonyították, hogy nem lehet őket elfelejteni. Fellépésük a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben megkoronázása lesz újjászületésüknek: a zenekar történetének eddigi tizenhárom évének legjobb dalait fogják előadni.


Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

komédia, szerencsejáték egy részben

További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!