Program


Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Super Gold Vasárnap
8

Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Super Gold Vasárnap

Az egyetlen fedett tribün, mely jó és rossz időben is tökéletes élményt biztosít a verseny teljes időtartama alatt. A tribünön található ülőhelyek számozottak, tehát minden megvásárolt jegyhez saját ülőhely tartozik. A tribün előtt videofalon lehet követni a verseny alakulását és a közvetítést.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap

Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Super Gold Vasárnap

A jegy a lelátó 13-25 sorába szól!

Rálátást biztosít a teljes célegyenesre és a boxokra, az 1-es és 14-es kanyarokra, a verseny megnyitójára, a startra, a verseny befejezésére és a versenyt követő díjkiosztó ünnepségre.
 
Az egyetlen fedett tribün, mely jó és rossz időben is tökéletes élményt biztosít a verseny teljes időtartama alatt. A tribünön található ülőhelyek számozottak, tehát minden megvásárolt jegyhez saját ülőhely tartozik. A tribün előtt videofalon lehet követni a verseny alakulását és a közvetítést.
 
A lelátó közelében vendéglátó egységek találhatók, melyek biztosítják az étel-ital ellátást, illetve a Hungaroring kiállítási területe a Funzone, ahol számos érdekességgel, szórakozási lehetőséggel, és shoppal találkozhat a látogató.

Legkönnyebben megközelíthető: 7-es, 8-es kapuktól.
 
Férőhelyek száma a látogatóknak: 7389


FONTOS INFORMÁCIÓ! AZ FIA A VERSENY MEGRENDEZÉS IDŐPONTJÁNAK MEGVÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJA!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!