Program


FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

„Hogyan lát minket, magyarokat a világ, és miként látja Frei Tamás a mai világot? A maharadzsa kávéjától a Cafe Frei-ig!”





 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 19:00

 

Frei Tamás rádiós majd tévés újságíróként vált ismertté több sikeres műsorával- Esti egyenleg, a Dosszié majd a Frei Dosszié. 2010-től a regényírást is kipróbálta, nyolc év alatt négy könyvet,André sorozat, (konspirációs politikai thrillereket) írt, amelyek összesen több mint 600 ezer példányban kelt el.  Az általa alapított Café Frei   kávéház hálózat  Közép Európától Anglián át egészen Dubaig megtalálható.

A Villányi Úti Konferencia Központ a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára helyezkedik el. Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető viszont az gépkocsival érkező nézőket megkérjük, hogy számoljanak a parkolási idővel.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a borbath.andras@ibs-oc.hu email címen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

További ajánlataink


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!