Program


Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen! Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk Önnek.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2020 január

A Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodjon tudással, élje át, tapasztalja meg, próbálja ki, amire szüksége lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretne jó döntést hozni fürdőszobájával kapcsolatban, ha ötcsillagos wellness-élményre vágyik otthonában, 2020. január 17-19. között látogasson ki a budapesti BOK (SYMA) Csarnokba!

Jegyinformáció:
A kiállítás 14 év alatt, valamint diák és oktatói igazolvánnyal ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Fürdőszoba Kiállítás oldalán lehet.
Az ingyenes jegyek csak a megfelelő igazolvány felmutatásával érvényesek, csak azokkal együtt jogosítanak fel belépésre.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!