Program


Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen! Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk Önnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 9:00

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2020 január

A Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodjon tudással, élje át, tapasztalja meg, próbálja ki, amire szüksége lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretne jó döntést hozni fürdőszobájával kapcsolatban, ha ötcsillagos wellness-élményre vágyik otthonában, 2020. január 17-19. között látogasson ki a budapesti BOK (SYMA) Csarnokba!

Jegyinformáció:
A kiállítás 14 év alatt, valamint diák és oktatói igazolvánnyal ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Fürdőszoba Kiállítás oldalán lehet.
Az ingyenes jegyek csak a megfelelő igazolvány felmutatásával érvényesek, csak azokkal együtt jogosítanak fel belépésre.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

További ajánlataink


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!